Retur & reklamation

Transportskador

Vi på En liten butik i Mörrum tar ansvar för varor som har skadats eller kommer bort i transporten. Om du upptäcker att varan är skadat i transporten eller på något annat sätt så måste du kontakta oss inom en rimlig tid, dock inom 2 månader. Upptäcker du att varan är skadad på något sätt så kontakta vår kundservice på 0708 78 11 93.

Byte och returer

Är du inte nöjd med något du beställt har du 14 dagars ångerrätt efter det att du mottagit varan, förutsatt att varan inte varit använd. Ångerrätt gäller allt i butiken. Du står själv för returportot när du skickar tillbaka en vara. Vi byter gärna ut en vara du inte är nöjd med mot något annat.

Reklamation

Om en vara är felaktig eller felexpedierad ska du så snart som möjligt kontakta enlitenbutikmorrum@gmail.com och ange felet, så får du information om hur du ska gå tillväga. Vi står för kostnaden vid dessa returer. Transportskada ska anmälas till utlämningsstället så snart skadan upptäcks.

Övrigt

Vid eventuell tvist kommer En liten butik i Mörrum att följa allmänna reklamationsnämndens rekommendationer och svensk lag.

Kundservice

Vid eventuella frågor eller för mer information, kontakta:

En liten butik i Mörrum
Fritidsvägen 2
375 32 Mörrum

E-post: enlitenbutikmorrum@gmail.com
Telefonnummer: 0708-781193

Vi önskar att all betalning under utförsäljningen sker med paypal för att underlätta återbetalning vid slutsålda varor, tack.