Om företaget

En liten butik i Mörrum…

Välkommen till webshopen för dig med ett hjärta för scrapbooking och som gärna vill smitta av det på andra!

En liten butik i Mörrum öppnade sina 10m2 lilla butiksyta i maj 2009, 2010 startade vi upp webshopen i liten skala. En liten butik sköter jag på min fritid för på dagarna arbetar jag heltid. Därför kan En liten butiks leveranstider vara lite längre ibland men den som väntar på något gott… FRAKTFRITT är något vi strävar efter och idag erbjuder!

En liten butik sätter dig som vardagskonstnär i fokus, oavsett du skapar kort, LO:s, altrar, är en hängiven mixed media artist eller bara testar för första gången. Olika tekniker och system hittar tex. under just rubriken teknik och system som Pocket Scrapbooking mer kallat som PL.

Vår ambition är att alla kunder ska bli nöjda med varor och service. Om du upplever annat vill vi gärna veta det men låt oss också gärna få veta när du är nöjd! Har vi inte varan du önskar, säg bara till så försöker vi få hem den till ett rimlig pris.

scrapbutik_ram_liten

welcome_stor

Våra mål med verksamheten är att erbjuda produkter till nybörjaren, elitscrapparen och alla däremellan. Jag arrangerar också Scrapträffar, nybörjarkurser och tematräffar.

En liten butik är min älskade lilla verksamhet som jag driver på fritiden. Ring alltid innan du ska besöka mig och boden för att vara säker på att vi är på plats, vi öppnar gärna bara vi är hemma. Om inte jag är hemma så har jag två döttrar som gärna tar emot och tar väl hand om dig!

En liten butik i Mörrum är en fysisk butik på Fritidsvägen 2 i Mörrum, karta hittar du här, och en webbshop, den du besöker just nu. En liten butik i Mörrum driver också en blogg med stöd och inspiration av Inspiratörer; www.enlitenbutik.blogspot.com

Tveka inte att kontakta oss:

En liten butik i Mörrum
Fritidsvägen 2
375 32 Mörrum

Telefon: 0708-781193
Epost: enlitenbutikmorrum@gmail.com

Orgnummer: 661122-3386
Innehar F-skatt

Vi önskar att all betalning under utförsäljningen sker med paypal för att underlätta återbetalning vid slutsålda varor, tack.