Köp & leveransvillkor

Du som konsument sluter ett köpeavtal med:

En liten butik i Mörrum

Kontaktadress:
Fritidsvägen 2, 375 32 Mörrum

E-post: enlitenbutikmorrum@gmail.com
Telefonnummer: 0708-781193

Organisationsnummer: 661122-3386

Bekräftelse, upprättande avtal om köp

Genom att du godkänner dessa köpvillkor och din beställning uppstår ett bindande avtal. Vid mottagen beställning skickas automatiskt en beställningsbekräftelse till din e-postadress som du angivit under din beställning.

Har du ej fått någon orderbekräftelse inom 24 timmar, vänligen kontakta kundtjänst.

En liten butik i Mörrum reserverar sig från leverans i de fall lagersaldo varit felaktigt vid tidpunkten för din beställning. Kan inte En liten butik i Mörrum leverera enligt din beställningsbekräftelse kommer du kontaktas och ges möjlighet att annullera din order eller få erbjudande om ersättningsvara.

En liten butik i Mörrum ingår inte avtal med minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande.

Priser

 • Samtliga priser i butiken anges i svenska kronor och inkluderar moms. Frakt tillkommer. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna i e-butiken utan föregående avisering.
 • Vid ev. rabatter, presenkort, vinster etc finns en kommentarsruta när du når kassan – där fyller du i ev. rabattkoder. Vid kampanjer, tex vid större REA, där det står att ”rabatten dras manuellt” är det viktigt att du som kund inväntar e-post med totala summan som ska förskottsbetalas.

Frakt

 • Fraktavgift tillkommer med 30 kr per order, oavsett storlek.
 • Se text om fraktsätt för mer information.

Betalningsalternativ

 • Med betalkort. Vi erbjuder säker betalning genom PayPal. Vi lagrar inte dina kortuppgifter.
 • Förskottsbetalning. Du betalar in på vårt bankgiro 412-2966 och uppger ditt beställnings-/ordernummer. Betalningen ska vara oss tillhanda inom 10 dagar från beställningsdagen, annars annulleras ordern.
 • Direkt i fysisk butik, kontant betalning.

Betalning med konto-/kreditkort

I samarbete med PayPal (www.paypal.se) hanterar vi dina kortbetalningar och uppgifter krypterat enligt en internationell standard (SSL) så att du kan känna dig trygg när du betalar med kontokort via Internet. Vi tar bland annat emot korten Visa och MasterCard. (Verified by Visa och MasterCard SecureCode är senaste standarden för säker identifiering av kortkund vid Internetköp, så kallad 3D Secure).

Leverans

 • Varorna skickas med Posten och hämtas ut på närmaste utlämningsställe. Normal leveranstid är ca 4-10 dagar från det att ordern är mottagen och bekräftad.
 • Varorna kan hämtas i butiken – Fritidsvägen 2, 375 32 Mörrum, Karta.
 • Vissa varor är beställningsvaror då är leveranstiden ca 21-30 dagar.
 • Om varor, enligt kampanj, där rabatten ska dras manuellt, avvakta en andra orderbekräftelse.
 • Om varor har sålt slut och betalning redan skett kan du som kund välja annan vara för samma summa eller få resterande summa insatt på paypal-konto eller bankkonto.

En andra orderbekräftelse skickas efter beställning till din e-postadress. Har du beställt en vara som för tillfället inte finns i lager får du besked om detta. Du har då naturligtvis rätt att häva köpet eller välja senare leverans. Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar.

Ej utlösta paket

Paketet ligger på Postens utlämningsställe under två veckor. Skulle paketet inte hämtas, så returneras varorna till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 200 kr.

Sekretess

En liten butik i Mörrum tar ansvar för alla personuppgifter som du lämnar till oss när du registrerar dig som kund. Uppgifterna används för att vi ska kunna administrera dina inköp och i marknadsföringssyfte. Ingen obehörig har tillgång till vårt kundregister och uppgifterna lämnas inte ut till tredje part. Du har rätt att kostnadsfritt en gång per år begära information om hur dina personuppgifter används. Begäran skickas till enlitenbutikmorrum@gmail.com.

En liten butik i Mörrum tar inte ansvar för lösenord som hamnat i orätta händer. Eventuella falska beställningar och bedrägeriförsök polisanmäls. Vi kommer vid dessa tillfällen bistå Polisen i utredningsarbetet med nödvändig information.

Force majeure

Vi anser oss befriade från förpliktelsen att fullgöra nämnda avtal i händelse av naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer samt jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses eller undvikas.

Övrigt

Vid eventuell tvist kommer En liten butik i Mörrum att följa Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer och svensk lag.

Kundservice

Vid eventuella frågor eller för mer information, kontakta:

En liten butik i Mörrum
Fritidsvägen 2
375 32 Mörrum

E-post: enlitenbutikmorrum@gmail.com
Telefonnummer: 0708-781193

Tack för ditt förtroende som kund!

Mvh
Lotta Roth
Ägare

Vi önskar att all betalning under utförsäljningen sker med paypal för att underlätta återbetalning vid slutsålda varor, tack.